dany_ Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2011 zdravím. chtěl bych se zeptat jestli se můžou hrát vypálené hry přes xbox live? tím myslím hlavně cod 4 a cod 6. Citovat
dany_ Odesláno Listopad 7, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2011 a nehrozí mi za to ban? ani ta ochana ap2.5 co je v cod 6 tomu nehozi? a ještě k tomu. chci si koupit z aukra ten roční gold a jak poznám jaký mám účet? jestli cz nebo us? Citovat
mendlik18 Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2011 Pochopitelně hrozí ban vždy :lol: Citovat
dany_ Odesláno Listopad 9, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2011 ale jako jestli je zrovna riziko vetší u těchto her s ochranou ap 2.5? Citovat
toro Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2011 ale jako jestli je zrovna riziko vetší u těchto her s ochranou ap 2.5? Když je máš opatchované v ABGX ( bez toho stejně nejdou spustit ) a ssv2 tak je to stejné jako s jinými pálenkami . Citovat
dany_ Odesláno Listopad 9, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2011 opatchované je mám ješte když sem měl dash 12625. a ted mam posledni. a to ss nevim jestli tam mam. v abgx sem nastavil podle navodu a pak opatchoval na level 3 Citovat
toro Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2011 opatchované je mám ješte když sem měl dash 12625. a ted mam posledni. a to ss nevim jestli tam mam. v abgx sem nastavil podle navodu a pak opatchoval na level 3 Jestli jsi je měl opatchované na DB 12625 tak ti teď spustit nepůjdou . Od té doby se změnili patche , takže to musíš opatchovat a vypálit znova Citovat
dany_ Odesláno Listopad 9, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2011 no praveze toho sem se lekl. protoze jsem to patchoval kdyz sem mel 12625 a lt 1.9+ ted mam 2.0 a posledni flash a black ops a MW2 sem chtel vyhodit a jenom tak sem to naposled zkusil a ono mi to normalne funguje.. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.