none45 Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 Mám volné tři sloty na Battlefield 3, hra už je koupená. cena 320 Kč/slot 1. relax 2. mikas_cze 3. tigi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
relax Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 beru to.pm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 jak je to s online passem kdyz se to koupi pres sloty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 perry: online pass neni potřeba, můžeš hrát normálně online ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 ahoj beru to. napiš mi údaje do PM. ještě dnes pošlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
none45 Odesláno Listopad 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Ještě jeden volný slot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 ahoj kolik to zabira mista na hdd ? jinak mam zajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
none45 Odesláno Listopad 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 má to 13 GB - mám s tebou počítat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcoVanChlasten Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 Zdar, je este jeden slot volny? Mal by som zaujem. diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.