JungleFever Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 Zdravím, chci se optat, zda někdo dělá, případně by uvítal, kdyby se sem dávali videa sbírek našich PS3 her.. Mohli bychom natočit menší video, kde řekneme něco ke svým kouskům, inspirujeme se navzájem atd.. Něco jako toto: http://www.youtube.com/watch?v=pRN8jRO9sww&feature=related PS: čekám samozřejmě i hate reakce.. jsme přeci češi :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IGamer Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=0o6cq_Gi8fc tady je moje sice to není nic moc ale doufám že se to bude aspon trošku líbit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Prosinec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=0o6cq_Gi8fc tady je moje sice to není nic moc ale doufám že se to bude aspon trošku líbit :) Moc mě pobavilo, jak tě ani trošku nebaví AVP a následně říkáš, jak jsi ho dohrál 4x. Jinak v popisku videa by se určitě hodily vypsané tituly, vůbec po chvilce nemám přehled o čem mluvíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Mně by zase zajímalo, co bys čekal od série GTA.... zkrátka je to sandboxová hra a tou i zůstane... Myslím si, že každý díl je originální požehnaně.. Ale samozřejmě oceňuji odvahu za natočení videa.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Prosinec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Jo to určitě.. za odvahu dík.. možná se taky odvážím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 JungleFever.. Určitě udělej ;) Taky občas na takovýhle videa kouknu... Igamer: Ale ta sprostá slova :D Nejsi na to ještě mladý?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IGamer Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 JungleFever.. Určitě udělej ;) Taky občas na takovýhle videa kouknu...Igamer: Ale ta sprostá slova :D Nejsi na to ještě mladý?:D no sice sem ale co už :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IGamer Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Mně by zase zajímalo, co bys čekal od série GTA.... zkrátka je to sandboxová hra a tou i zůstane... Myslím si, že každý díl je originální požehnaně.. Ale samozřejmě oceňuji odvahu za natočení videa.. no čekal bych něco nového podívej se třeba na Saints Row : the Third dokázalo být uspěšné i když díl před ním byl propadák a navíc každý más svůj nazor :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Prosinec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 no čekal bych něco nového podívej se třeba na Saints Row : the Third dokázalo být uspěšné i když díl před ním byl propadák a navíc každý más svůj nazor :) Myslím si, že příběhově na tom byla nejlépe, graficky taky - takže u mě spokojenost, navíc jsem lehce mohl vícekrát ovlivnit děj a novátorství skrz mobil, internetové kavárny atd nebyly na škodu.. ale 5ka bude nářez podle videí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 5ka vypadá skvěle!!! Nemůžu se dočkat.. Ale nejspíš budu v brzké době pořizovat nové pc, tak nevím na co předobjednám... Jestli na pc nebo ps3.... Zase tu grafiku si nechci nechat ujít.. Vypadá to úžasně.. A kdy čekáš, že vyjde? Já doufám, že Q3 2012, ale tak to nikdo netuší ;) sry za OT...ale u gta jsem si to nemohl nechat ujít :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Prosinec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 myslim, ze do roka a do dne to tu bude :) a tim padem predpokladam, ze ja to budu mit do roka a pul :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Já gta musím mít hned :D jsem prostě fanda :) I RDR mě hrozně bavilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Prosinec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 To jsem si dnes objednal za krasnych 199, ikdyz zatim jen nightmare edici.. na original si jeste pockam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 tak to jsem nehrál, ale originál je skvělej ;) ten doporučuju... navíc teď se dá sehnat za docela slušnou cenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Prosinec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 tak to jsem nehrál, ale originál je skvělej ;) ten doporučuju... navíc teď se dá sehnat za docela slušnou cenu... Ja nekupuji hry draz, nez za 300... nejdrazsi byl uncharted 3 za 350, ale chybi mu manual.. nejcasteji kupuji sady her.. takze napr. 5 her za 1000,- 10 her za 2000,- ale sehnal sem i 15 her za 1500,- takze pokud prodavas RDR za 300, tak beru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 RDR zrovna hraju od znova, takže možná pozdějc... Ale tenhle kousek si možná i nechám.. Kdyžtak dám vědět ;) Já taky kupuju jen levně.. Teda snažím se :) A támhle pan Igamer.. Pro toho je crysis 2 za 700kč levná záležitost :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Prosinec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Vzhledem k jeho věku jsou to jen peníze k narozeninám, Vánocům atd.. Ještě nezná pocit, když mi pošťák donese bednu s hrama a ja mu s nadšením dávám peníze, na které jsem hodiny dřel v kavárně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Asi tak... Já zrovna teď brigádničím doma na počítači a oči mě každý den bolí tak šíleně, že už ani na hraní na ps3 chuť někdy není :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Prosinec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Mno nic, zítra teda zkusím něco natočit - pokud najdu doma kameru, ted se jdu na neco mrknout a zitra hura do prace.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Jasný tak zítra postni :) A nezkritizuj úplně gta! :D Měj se! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Prosinec 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 tak zde je mé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 To není vůbec špatný! Fakt se mi to líbí... A je vidět, že máš asi tak 10000x lepší slovní zásobu než náš igamer :) pěkný! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Killzone 3 je o dost lepsi taky me vubec nebavila 2ka ale ve 3ce sem se kralovsky bavil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Prosinec 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Tak kluci, jinak teda na doporuceni Killzone 3 vyzkousim :) Slysel sem, ze ve 3d je to pecka, tak si mozna sezenu i ty bryle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 JungleFever: super video, jen ten čas na zahrání chybí.....jinak Killzone 3 taky doporučuju, je o moc lepší než dvojka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.