Lakky1 Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 Nabízím 4 volné sloty na hru LEGO Pirates of the Caribbean. Cena slotu je 200Kč. Hru už mám koupenou, po připsání peněz na účet pošlu údaje k přihlášení 1.Nexikar 2.budulinek 3.Relayer 4. Přes pm posílam informace ohledně platby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 bral bych jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budulinek Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 Napiš si mě taky.Pošli udaje k platbě a během zejtřejšího odpoledne pošlu peníze.Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Relayer Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 tak beru jeden. Penize poslu 10. 11. pres csob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 aj ja chci, napis jak tu budes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lakky1 Odesláno Listopad 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Uvolnil se jeden slot...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razi Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 tak já ho beru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masterBE Odesláno Prosinec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2011 čus, máš ten slot furt volný? mám zájem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 cau, mas furt slot? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardis27 Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 Je volny slot? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lakky1 Odesláno Prosinec 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 Posledni slot je prodany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.