Mígl Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Teď mi při instalaci programu vyskočil ERROR- unable to find a version of the run time to run this aplication Nevíte někdo proč? Zkoušel jsem vypnout i antivirák ale furt stejný.. Díky za každý info! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 U jaké instalace ? Čeho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mígl Odesláno Listopad 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Jsou to programy USBXTAFGUI a ISO2GOD Dělá to u obou dvou, zkoušel jsem stahovat jiný, vypínat antivir ale dělá to furt.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mígl
Teď mi při instalaci programu vyskočil ERROR- unable to find a version of the run time to run this aplication
Nevíte někdo proč? Zkoušel jsem vypnout i antivirák ale furt stejný..
Díky za každý info!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.