onefootman Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Chci se zeptat,jestli nekdo mate zkusenosti s firmou Razer.Našel jsem pěknej (i když drátovej) ovladač z edice Battlefield 3 a zaujalo mne ze ve předu kde je tlačítko LB a LT je tlačítko ještě jedno,které si můžete navolit,což by se podle me do hodně her hodilo.,a navíc se dá nastavit citlivost obou analogů což je taky příjemnýl.Zajímá mne ale jestli někdo máte zkušenosti s touhle firmou - já ne.Hledám novej ovladač,protože u stávajícího mám oba analogy úplně "vykvrdlaný" a na levém dokonce už chybí pogumování a je tam pouze plast... ,takže hledám něco kvalitního co vydrží. více na stránkách : http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/pd/productID.235034100/parentCategoryID.54297600/categoryId.54746700 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptq32 Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 firma je to dle mě dobrá - hral sem na pc na některych komponentech a lxs. Ovladač si myslim muže byt hodně fpoho - akorat ten kabel by mě odradil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 no to si taky prave rikam.... ted jeste ctu nejake komentare na zahr.forech a lidé si hodne chvali ty tlacitka navic a nastavení analogů... Hodně lidí se shoduje ze treba u stříleček maj problem s citlivym zamerenim,a tady je to prej o moc lepší.. navic je podsvícenej (ale to me nejak nevzrušuje) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=2DQAlUAKn-4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Vždyť razer je snad nejlepší firma co vyrábí myši... kvality bych se nebál hele a drát je dlouhej kolik... 3 metry? Alespoň nemusíš měnit/kupovat/dobíjet baterky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 5 metrů.Já na pc nehraju,takze ani ty firmy neznam /az na Logitech/ ... Ja mam jeden zasadní problem,a to je ,ze analogove packy ktery jsou zezhora pogumovany tak uz je guma prošoupaná , analogy jsou total volny a play n charge kity mam 3 a ani jeden poradne nefunguje... Hraju cca 14 hod.denne takze potrebuju neco top... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 14 hodin denně? Tak to máš můj "obdiv" :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Standardní :D ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 No objednal jsem tak uvidim.... kdyžtak když budete chtít udělam nejaky unboxing video s nahledem jak se s tim hraje a příp.srovnani s origo ovladačem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Razer je opravdu top firma , která se zabývá výrobou herních myší , klavesnící , tažkže si myslím že to bude dobrá koupě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seppper Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Souhlasím, velice kvalitní firma, mám od nich myš Razer Diamondback a slouží bez poruchy už 8. rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 No objednal jsem tak uvidim.... kdyžtak když budete chtít udělam nejaky unboxing video s nahledem jak se s tim hraje a příp.srovnani s origo ovladačem... tak jak se s ním hraje? udělaš nějakou mini recenzy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Razer je luxusní :) mám myšku, klávesnici + tento ovladač na xbox a nádhera :) určitě nebudeš litovat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 Razer je luxusní :) mám myšku, klávesnici + tento ovladač na xbox a nádhera :) určitě nebudeš litovat ... rozepiš se prosím trochu víc o tom razeru, dost to zajímá a fakt přemejšlím o koupi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 A co potřebuješ vědět?Klávesnici mám druhým rokem a funguje perfektně, myšku razer copperhead .. tušim možná už 4 rokem?a nikdy žádnej problém, kromě té špíny, jako nová :) k ovladači se moc nevyjadřuji, protože na xboxu hraju tak 2x do měsíce a momentálně ho má půjčenej kámoše na fifu :) určitě ale na tom nebude o nic hůř než všechny věci od razeru :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 no mě se prvě jedná jen o ten ovladač, neco sem si sice přečet ale nevím jak moc to ovlivňuje ovládání oproti originálu abych zbytečně nevyhodil litr z okna jde mi hlavně o ty štelováky na houbách a o citlivost tlačítek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 Tak s tím ti nějako neporadím, protože jsem je "nešteloval" :) battlefield nehraju ... kupoval jsem ho na fifu, protože mám výrobky od razeru rád a věřim jim .. hlavně v tu dlouho životnost, protože ovladače pořád někde tahám na ty "noční" turnaje ve fifě, kdy jsou všichni zůčastnění silně podnapilý:lol:,takže musí něco vydržet a s tím mě razer zatím nezklamal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.