JanisXP Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Rád bych společně koupil tuto hru, než nám to SONY zatrhne, ale klidně se můžeme domluvit ještě na dalších hrách. Bohužel nemám možnost koupit, takže potřebujeme někoho kdo tuto možnost má. Cena za slot je 152 Kč. Sloty: 1) JanisXP 2) razi 3) Johny7 4) budulinek 5) kubikula14 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razi Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 rád se přidám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny7 Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 čau jdu do toho ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budulinek Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Připiš si mě taky.Pokud se nenajde nikdo jinej kdo by to moh koupit tak to koupim klidně já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubikula14 Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 bral bych to taky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Listopad 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Super, tak jsme kompletní. Poprosil bych teda budulinka jestli by to nekoupil. EDIT:Tak ted jsem ověřoval cenu a bohužel jsem se spletl, takže slot vyjde na 152 Kč na jednoho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budulinek Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 OK koupim to já.Ale potřebuju aby ste mi poslali peníze.Všem vám odešlu číslo účtu.Stačí mi poslat potvrzení že ste to poslali a pak to hned kupuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budulinek Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Tak sem vám všem poslal udaje na platbu.Cena za slot je teda 152Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Listopad 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Mě žádné údaje nepřišly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budulinek Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Mě žádné údaje nepřišly. Poslal sem ti to znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budulinek Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Tak už tři ste poslali potvrzení o platbě.Ted něco stahuju,tak hned jak to dotaham tak kupuju hru.Platba chybí jenom od kubikula14 a na jednu pladbu už nemá cenu čekat s koupí.Když do dvou dnů peníze nepošle tak mužem slot nabídnout někomu jinýmu.Vám co ste mi poslali potvrzení pošlu udaje na stažení nejdýl během zejtřejšího dopoledne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny7 Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 bylo řečeno, že údaje na stažení přijdou dnes dopoledne a nic nepřišlo :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budulinek Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Tak sem vám odeslal údaje na stažení.Omlouvam že až ted a ne dopoledne jak sem slíbil,ale dorazil sem domu až ted. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubikula14 Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Hned posílám peníze. Moc se omlouvám, ale měl jsem teď tréninky a zápas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.