Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Potřebuji pomoc - chybný flash z disku


lukasone23

Otázka

Zdravím. Vím že něco podobného už se tu řešilo, ale já se v tom opravdu nevyznám, tak pokud by mi někdo poradil byl bych velice rád. Omylem jsem provedl aktualizaci dashboardu z dvd NHL 12 ( problém je v tom že nevím na jaký dash jsem updatoval). Aktualizace spadla v polovině a při zapnutí Xka se objeví chybná zpráva System update stopped - Status code:3151-335A-B800-0F00-C000-0013. Jak jsem se dočetl tak jsem přišel o flash ( což mě zas tak netrápí, protože jsem měl v plánu LT+2.0), ale zajímalo by mě jak se dostanu alespoň na dashboard. Vím že musím provést update přes flashku ale netuším zda mám dokončit aktualizaci která se nedokončila, nebo tu předešlou?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
Jen bych se opravil, upsal jsem se, aktualizace DB má číslo 13146, nikoliv 13164 i když takový DB neexistuje mohl by sis ho splést s 13604, který je nejnovější, ovšem, ten tam nedávej, nejdřív je potřeba dokončit aktualizaci na 13146.

Když jsem koukal na tu stránku tak mi to došlo že jsi se asi přecvakl, takže jsem to pochopil i tak a stahnul jsem správný dash. Děkuju fungovalo to:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu