majk Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Ahoj dával jsem nový display ale ty převlečné záklopky šly do věčných lovišť..nevíte čím ten kablík teď přichytit, aby kabel držel tak jak má? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krato Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Zkus to jednoduše přelepit kouskem izolepy nebo lepící gumou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majk Odesláno Listopad 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Tak jsem to udělal, lepicí páskou nepomohlo to, tak jsem to přichytl tavným lepidlem to už drželo, ale k mému údivu display plně naskočí pouze, když přimáčknu ten pásek kontaktu palcem pak sepne obvod na 100%. Stále nevím co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krato Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Zkus tedy opatrně to tavné lepidlo zahřát aby povolilo, přimáčkni ten pásek a nech znovu ztuhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majk Odesláno Listopad 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Odlepit šlo celkem dobře, ale i opakované lepení nepřineslo výsledek, obrazovka jen mrnká, ale při silnějším stlačení je už čistý obraz. Jsem na bodu 0.8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krato Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Ještě mě napadá vložit mezi konektor a display nějakou tenkou destičku, která by přitlačovala kontakty na kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majk Odesláno Listopad 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 Moc díky za pomoc, ale vše bez výsledku. V pondělí to dám do tv servisu asi to bude potřeba nějak spojit na pevno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majk Odesláno Listopad 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Podařilo se to opravit-kraje jsem přilepil tavným lepidlem, tak aby držel pásek v samici a na ten proužek jsem nalepil kousek z filcu co jsem doma našel, tím že se přimáčkl tak obraz se objevyl.Tak inspirace pro beznadějné. Čau :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kruspe Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 :-D mám stejný problém :-D akorát teda já už ani ten obraz nevidím :-D může dělat co chci ale jen pro bliká a anebo se měněj barvy :-( děsny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
majk
Ahoj dával jsem nový display ale ty převlečné záklopky šly do věčných lovišť..nevíte čím ten kablík teď přichytit, aby kabel držel tak jak má? :roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.