ruttt Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 abychom mohli hrát hry přes AdHoc, bude stačit když budeme mít oba stejnou iso hru, nebo je nutné mít UMD? díky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krato Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Stačí .ISO či .CSO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Catlter Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 Takže musíme mít oba stejnou hru, nebo stačí jeden? Viděl jsem (myslím že u killzone) že se přeposlaly data na druhé psp. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pr3dator Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 To sa volá gamesharing a podporuje to málo hier. Napr. Naruto: UNH2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zemmla Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 Ahoj, je možné, že když mám já jedno PSP 3004 a kamarád má také PSP vypadá uplně stejně, ale nevím jestli to i přes to může být jiný typ, že je nám nejde propojit přes AdHoc v žádné hře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Twinky1605 Odesláno Březen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 muze to byt jiny typ ja sem hrat s bratrancem ja sem mel 1004 a on 3004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Catlter Odesláno Březen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 musíte mít zaplou wifi a nastavený stejný network chanell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 + Stejný region hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ruttt
abychom mohli hrát hry přes AdHoc, bude stačit když budeme mít oba stejnou iso hru, nebo je nutné mít UMD?
díky za odpověd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.