jirik Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Nevite prosim někdo, kde prodavaji limitovanou edici Xbox360 v provedeni Modern Warfare 3? http://www.mw3blog.com/modernwarfare3/limited-edition-mw3-xbox-360-console-revealed/ Tady v CR jsem ji nikde nenasel. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Listopad 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Takze pocitam, ze v CR se asi nikde neprodava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 za 399 je dostupna v SRN - na us zakladne, ale jen pro mistni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Listopad 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 To je fajn, ale moc mi to nepomuze :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 to ne, ja jsem jeden pro sebe ukoristil ( ne MW verzi, jen obyc 4gb s kinectem - jde jen o tip, kdyby jsi mel znamyho kdo sem jede treba , at vis kde to lezi...ladem skladem,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Listopad 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 jj, dik za tip :-) ale asi mi nezbyde nic jineho nez tu v CR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.