Anubis1 Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Uz je ke stazeni. Region: FREE, XGD3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yuri Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 Vcera jsem to rozjel, a je to opravdu podarenej REMAKE, graficky je to fakt pekny, jasne, neni to zadnej TOP ale na REMAKE vice nez slusny, hratelnost je skvela...no kdo je fanda HALO tak urco sup sup poridit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Local112 Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 Zdarec Borci mám velkej problém mám na xboxu naistalovaný halo anniversary samozřejmě z originál jenže originá je v prdeli měl sem ho ve stole a jak sem ho otevřel tak je na půl znovu se mi vážně kupovat nechce nejde to nějak spustit když to mám na tom hdd nestačilo by vypálit kopii a díky té originální hře na hdd to spustit stejně to čte z hdd když je tam daná i origoška ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2012 Takhle to vazne nefunguje, budes ji muset koupit znova, ted ti je na HDD na nic ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.