silver Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Čus mam takovej problem...když jsem na PC tak mi vypadne internet na ps3(wifina) a nejde uz prihlasit...když pc vypnu tak to jde.. co stim je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Listopad 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 Refresh ...prosím o radu...hraju na ps3 pak zapnu pc prihlasim se a hned mi na ps3 vypadne net.,.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iconek Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 Nekopou se ti mezi sebou IP adresy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Listopad 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 s nějakejma portama,ip adresama vubec neumim...takže nevim .. .D: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iconek Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Jak máš doma řešený internet?Kabel?Wifi?Myslím tím poskytovatele. Dál se zeptám kolik počítačů máš doma připojené k internetu a jak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Listopad 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Takže .. Pevnejch PC mame 2 + wifi - PS3 Normálně internet mi jde do routeru do wifi.. Z routeru mi to jde do 1 pc a do 2 pc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iconek Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 Když nepřipojíš přes vifi PS3 ale třeba něco jinýho, třeba notebok, internet jede? Na pár dní se odmlčím, jeduu do německa kamionem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Listopad 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 Nevim notebook ted nemam... ale PSP jde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guuk Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 Zkus ps3 pichnout do routeru natvrdo kabelem a uvidis jestli problem prestane, kdyz jo tak mas spatne nastavenou wifinu...nebo muj priklad: Mel sem podobnej problem ze mi hodne casto padal net na ps3 a kdyz sem ho pichnul natvrdo kabelem tak vse bylo ok, nakonec sem zjistil ze ten wifi router byl vadnej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Listopad 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 wifi je v pohode... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.