Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

DivX player for PSP

blast3r

Recommended Posts

Áno, je to pravda, existuje divX player pre PSP. (Podporuje do 480x272 s 29.97fps)

Podporuje:

1. avi, mov, mp4, ogm, mkv, nut, asf, wmv, mp3, m4a, wma, ogg, asf, wav, ram

2. MPEG1/2/DVD/VOB/4 video(divx, xvid), Windows media video, Ogg theora, Mpeg audio(MP2, MP3, AAC), AC3, OGG, Windows media audio and Real Video

Ovládanie:

Left Shoulder - play from beginning

Right Shoulder - Go to PSPlayerMT Menu

circle - select the file and play

triangle - zoom the video

square - displays info video time and speed

left dpad - fast rewind

right dpad - fast forward

start - pause the video during playback

L1+R1+START- Back to PSP system menu

Pass: blast3r

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nepsal novinka ale psal to v takove euforii ze jsem myslel ze je to knecne neco schopnyho ale pritom je to 2 roky stary a je to uplne nanic ..

noa co? jeste aby tu nepsal v takove euforii.. znam tu hafo lidi, co je nasranych diky tomu ze PSP neumi avi..

na nic? ty ses asi pekne mimo, nevis ze jen orezani rozliseni, tzn. konvert avi -> avi .. je MNOHOKRAT rychlejsi nez do mp4 ? protoze se nekonvertuje primo kodovani, ale jen rozliseni.. je to celkem bomba..

to Eskimo: necekane to musis konvertovat, aby PSP zvladlo takove rozliseni jako dava PC, tak by jsi mel PSP 3x vetsi nez je ted fat a mel by jsi na tom 3 vetraky a muselo by bejt porad zapojeny v AC.. Zadnej programek nebude live konvertovat rozliseni.. to by proste nestihalo.. ani pc.. a proc to neprehrava v tom rozliseni a jen se to nezmensi na obrazovku? Napadlo te nekdy, ze se musi pocitat vsechny pixely co jsou v tom videu? A je fuk kolik jich zobrazis?... Takze s 333MHz procesakem logicky nezvladnes to co na PC s 3,5 GHz..

Odkaz ke komentáři

to Eskimo: necekane to musis konvertovat, aby PSP zvladlo takove rozliseni jako dava PC, tak by jsi mel PSP 3x vetsi nez je ted fat a mel by jsi na tom 3 vetraky a muselo by bejt porad zapojeny v AC.. Zadnej programek nebude live konvertovat rozliseni.. to by proste nestihalo.. ani pc.. a proc to neprehrava v tom rozliseni a jen se to nezmensi na obrazovku? Napadlo te nekdy, ze se musi pocitat vsechny pixely co jsou v tom videu? A je fuk kolik jich zobrazis?... Takze s 333MHz procesakem logicky nezvladnes to co na PC s 3,5 GHz..

vím, že se to musí konvertovat - vim i proč(psat si to nemusel) .. jen mi to příde k ho*nu - když už musim nějaký video házet do psp, tak mi je fuk, jestli se to převádí 5min nebo 10minut - teď ale nemluvim o 2h filmech - to bych na takový malý obrazovce zešedivěl(i na pc koukám max. na serialy - filmy jedině na tv) ...

prostě pro mě tohle žádná bomba není(i tak jsem to myslel v tom prvnim postu)...

Odkaz ke komentáři

• 9 months later...
Pokud měl někdo problém se spuštěním tak tento funguje ( mě teda funguje )

[url]http://dl.free.fr/lnlqPZAe5/PSPlayerMT38.rar[/url]

ale napsat jak to stáhnout jsi mohl :)

Klikněte na ten odkaz a tam uprostřed stránky je text Télécharger ce fichier = Stáhněte zde

A nebo pro lepší orientaci prostě klikněte na tohle: Télécharger ce fichier

A už stahujete:psp:

A ten příspěvek na první straně ( originální ) je funkční

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu