kiselejxicht Odesláno Říjen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2007 pls poradte jak mam ten programek nastavit... THX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kiselejxicht Odesláno Říjen 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2007 uz to mam.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Osmen Odesláno Říjen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2007 super jeste ze jsi pri tom stihnul zalozit 2 temata ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kiselejxicht Odesláno Říjen 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2007 uz mne na to upozornujes po druhy. to druhy tema je o necem jinym, tohle o tom programu a tamto je o chybe, program uz sem nastavil ale chyba je furt..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Říjen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2007 no to neznamena ze si musel zalozit novy tema..tu chybu si taky klidne moh napsat sem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kiselejxicht Odesláno Říjen 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2007 tak sorry, Vsechno udelam podle navodu ale kdyz chci jit na domovskou stranku tak mi tak vyskoci chyba: Communicatio with the server failed. A DNS error has occured. (8041040F) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 metrix.m Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 vyřešil si to nějak bo mám stejný problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kiselejxicht
pls poradte jak mam ten programek nastavit... THX
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts