Dafli Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 cus mam novej xbox s flashem z hrejte.cz, muzu se s tim pripojit na live a udelat update ? nezablokuje mi to fles ? rad bych si obnovil svuj starej profil ale bez updatu me to nechce pustit diky :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Napiš co tam máš za verzi flashe a verzi dashboardu. Bez toho se nikam nedostaneme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dafli Odesláno Listopad 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 mam nejnovejsi flash a dash nevim edit: no tak uz vim ze updatnout se to smi, ale mam jinej problem vzdycky se mi zastavit stahovani updatu, ale na jinym miste po kazdy nejde nekde stahnout update a inastilovat to s flashky ? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tejklin Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 update proved z flashky, z dvd s hrou to může dělat problémy (takové jako píšeš). stáhni si tady ze stránek novy dash a dej ho na flashku, mělo by to jít bez problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dafli Odesláno Listopad 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 du na to =) diky kucííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yanek71 Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Tady http://support.xbox.com/cs-cz/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates#copy by měl jít stáhnout update. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AngerCZ Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 Zdravim... koupil jsem si xbox S s kinectem z hrejte. mam flash LT +2,0,dashboard mam 2.0.13599.0 nechci hrat po netu ale jen si treba stahnout nejaky dema atd, muzu jit na live bez hrozby ze bych dostal ban nebo nemohl hrat paleny hry, pac se to uz po pripojeni dvoum kamosum stalo. dikx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 AngerCZ: Nemůžeš jít momentálně na live. Počkej na flash LT+ 3.0. Mimochodem, tobě je fakt 76 let? Nechceš si ten věk spravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kejbel Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 Nj ale kdy ma vyjit LT+ 3.0 co jsem se dočetl všude pišou po 6.12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 Kejbel: Datum vydání nového flashe není NIKDY uváděno. Nikdo to neví, nikdo ti to nepoví a na většině fór dostaneš ban, když se na to budeš ptát. Jen u LT+ 3.0 bylo řečeno, že nevyjde dřív, jak 6.12., ale přesné datum vydání není. Může se objevit klidně zítra, klidně za několik týdnů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 period Odesláno Prosinec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 Dobrý den.Mám dashboard verzi 13604 a chtěl bych si stáhnout z live nějaké dema.Půjdou mi bez toho nového dashboardu??A když aktualizuju ten dashboard tak se mi smaže flash mechaniky?Mám flash lite 2.0 .Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dafli
cus mam novej xbox s flashem z hrejte.cz, muzu se s tim pripojit na live a udelat update ? nezablokuje mi to fles ? rad bych si obnovil svuj starej profil ale bez updatu me to nechce pustit diky :bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.