TravelMate Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 jakýkoliv žánr ... a může být i nějaký multiplayer . díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 WOW Counter strike 1:6 Tohle rozjedeš snad na všem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TravelMate Odesláno Listopad 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Měl bych to upřesnit: Pentium 4 3.20GHz Windows XP RAM 2GB nVidia GF 7600GS u je to dost zastaralý vím, ale snad se nějaká zábavná hra najde... (hrál jsem CSS ale teďka mi nejedou servery protože to STEAM asi nějak upgradoval a já nemám originál) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Z toho, že ti nejde CSS si nic nedělej, já origo mám ale steam to posral jakousi BETA verzí , nebo aspoň měto píše, že musím mít spuštěný Steam beta, aby mi to našlo servery. Jinak možná bys rozjel Risen, je to RPG a mě bavilo dosti a také to není hra kterou dohraješ za 10 hodin ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 no risen asi nespustí, ale když tadyten žánr tak zkus gothic 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 OpenTTD,Doom 1 a 2,Duke Nukem 1,2,3D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 GTA Vice city, GTA 3, Mafia , GTA : San Andresa, těch her by bylo mraky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krato Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 Mohu doporučit Quake 3, Unreal Tournament, Diablo, Roller Coaster Tycoon, Zoo Tycoon nebo třeba Age of Empires. Zkus si ještě prohlédnout stránku Bestoldgames, pár zajímavých her na ní určitě najdeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 GTA:SA,Quake III Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 hele díky za hry ale zase něco ještě rozjede :D když tu vidím hry jako DOOM 1 :D :D hrál jsem na tom i Prototype, Mirrors Edge (na max.) Resident Evil 5, Dead Space, TDU (1), UT3, takže mohou být i trochu náročnější :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 The Thing Project IGI 1-2 Medal of Honor - serie Soldier of Fortune 1,2,3 Left 4 Dead 1,2 Gothic 1,2,3 Dungeon Defenders Crysis Call of Duty - serie S.T.A.L.K.E.R. Alien vs. Predator 1,2,3 Brothers in Arms - serie jetoho fakt hodne co bysi mohl hrat a jeto nenaročne bejt tebou mrknul bych se na Abecedu her nebo na Tunngle , Game ranger co se třeba hreje a pak si jen zjistiš jestli jeto naročne nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 Doporučoval bych ti Warcraft 3 TFT.Do teď hraji multiplayer :) Ale jinak: Battlefield,The sims,NHL,Need for Speed,Titan Quest,Witcher 1,Bornout Ultimate Paradise.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 diky za komenty ale nasel jsem si mount and blade docela kalba :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmy Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Určitě rozjedeš GTA SA, dobrá hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 The Thing Project IGI 1-2 Medal of Honor - serie Soldier of Fortune 1,2,3 Left 4 Dead 1,2 Gothic 1,2,3 Dungeon Defenders Crysis Call of Duty - serie S.T.A.L.K.E.R. Alien vs. Predator 1,2,3 Brothers in Arms - serie jetoho fakt hodne co bysi mohl hrat a jeto nenaročne bejt tebou mrknul bych se na Abecedu her nebo na Tunngle , Game ranger co se třeba hreje a pak si jen zjistiš jestli jeto naročne nebo ne crysis je nenarocnej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 tak když piše že rozjede R5 a podobne tak Crysis na medium neni žadnej problem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fallout Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 tak když piše že rozjede R5 a podobne tak Crysis na medium neni žadnej problem :) Vážně? kde ? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 resident evil jsem hral na easy (ale plynule) a crisis sem nedal ani na ultra easy :) asi 10-15FPS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Vážně? kde ? ;) hele díky za hry ale zase něco ještě rozjede :D když tu vidím hry jako DOOM 1 :D :D hrál jsem na tom i Prototype, Mirrors Edge (na max.) Resident Evil 5, Dead Space, TDU (1), UT3, takže mohou být i trochu náročnější :D přište než začneš mlyt hovna se pořadne koukni naco reaguješ ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fallout Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 hele díky za hry ale zase něco ještě rozjede :D když tu vidím hry jako DOOM 1 :D :D hrál jsem na tom i Prototype, Mirrors Edge (na max.) Resident Evil 5, Dead Space, TDU (1), UT3, takže mohou být i trochu náročnější :D přište než začneš mlyt hovna se pořadne koukni naco reaguješ ! Dobrý ty ♥♥♥♥♥.. Pokud neumis cist, tak cti pozorne : topic zalozil TravelMate , a dokonce i on ( prekvapeni ) se ptal jaky hry rozjede, na sestave kterou dokonce, a vim, je to k neuvereni, napsal ji i zde, to, ze Pittbul tu napsal ze JEMU to jede, neznamena ze autorovi topicu ano, priste se nauc cist, nez zacnes psat, jak sam rikas, své hovna ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 no pravdu mate oba :D a hry?? nejaky s velkym zazitkem na kterou budu vzpominat i na par let? :D (dobra grafika, ovladani, cutsceny, zvuky atd.) nejaka narez hra s velkym zazitkem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hovnak Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 taakze je jich dost ;) dirt mw2 mw3 cod 4 cod 2 cod 1 gta sa gta vice city nhl 09 fifa 10 fifa 11 mozna battlefield 2 nfs pro street nfs carbon nfs mw crysis-7600gs si s tim poradi....... moje stara ati 1600 pro to dala na low uplne v pohode ;) zkus i dirt 2 medal of honor airbone zkus i bad company 2 na nejnizsi by to mohlo jet je jich fakt moc tady jsem ti dal malej seznam ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 mw 2,3 ani nahodou - jinak crisi jak sem psal sem mel a na low 10-15FPS (nehratelny) takze zkusim asi to DIRT a nejaky strilecky po netu jako CSS nebo CoD existujou? abych to rozjel a nechtelo to origo klic (neco jako TF2) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 taakze je jich dost ;)dirt mw2 mw3 cod 4 cod 2 cod 1 gta sa gta vice city nhl 09 fifa 10 fifa 11 mozna battlefield 2 nfs pro street nfs carbon nfs mw crysis-7600gs si s tim poradi....... moje stara ati 1600 pro to dala na low uplne v pohode ;) zkus i dirt 2 medal of honor airbone zkus i bad company 2 na nejnizsi by to mohlo jet je jich fakt moc tady jsem ti dal malej seznam ;) mw3? bf:bc 2 ... myslím že i na low se mu to bude sekat a stím crysisem nesohlasím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 Flatout 2,Empire earth tady ty hry mě nikdy nepřestaly bavit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.