Shadow222 Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Zdravím, mám GTX 570, i5 2500k a 8gb ram, a stejně se mi kupříkladu ACB seká, ačkoliv by měl mít průměrné FPS 90, já jsem při nejlepším na 60, totéž Deus Ex:HR, který mi jel doteď dobře... Nevíte, čím by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 máš nějnovější ovladače? netaktuješ? nemáš zaplej Vsync (ve hře i v ovladačích)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow222 Odesláno Listopad 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 V ovladačích nevím, a taktoval jsem jednou, přes inspectora, ale tím to určitě není. Ovladače samozřejmě stažené mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Jde o to , zda máš nejnovější ovladače :). Jinak, není možné že ti to brzdí nějaký soft ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow222 Odesláno Listopad 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 ProductCurrent Installed DriverLatest Driver UpdateNVIDIA GeForce GTX 570285.62Your PC currently has the latest driver installed for your GPU. No driver update is necessary at this time. Žádnej zpomalující soft bych tam mít neměl. A procík jsem teda neaktualizoval, ale to je snad fuk, ne? Po vypnutí VSyncu ve hře se sice neseká, ale jede permanentně tak jako trochu trhaně, prostě žádný poklesy, ale ne plynule. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 to je u Vsyncu normální, ale spíš se podívej jestli nemáš v nastavení ovladaču nějaké omezení na FPS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow222 Odesláno Listopad 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 To nevím jak zjistím :D. Nebyl by prosím nějakej stručnej návod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 Pokud V-sync zapnutý máš, tak těch 60 fps je docela v pořádku, to je obvyklá hodnota pro většinu LCD monitorů. A pokud ho vypneš, tak je obraz trochu trhaný, protože dochází k tearingu (aby se tomu zabránilo, tak se právě V-sync zapíná). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow222 Odesláno Listopad 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 To nejspíš jo, ale klesá to i pod (když se třeba z rozhledny dívám na celý Řím apod.) a to mě žere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 pokles mezi nějakejma 35 až 60 fps není moc znatelnej, ale furt je to hratelné, ale u akčních her je to čím více fps tím lepší :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow222 Odesláno Listopad 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 Takže tomu nijak nezabráním jo? To mě docela mrzí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 Také záleží na hře. Dokážu si představit, že pokud se díváš na celý Řím, tak má prostě počítač moc práce a fps trochu poklesnou. To se prostě u PC her stává, i když máš výkonnou sestavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 přesně tohle nechápu mam PC za 25tisic a u některých herm mam 40fps není to málo. Budte rádi že vám to jde a neseká se to ;) až se to bude sekat tak to můžete řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Shadow222
Zdravím, mám GTX 570, i5 2500k a 8gb ram, a stejně se mi kupříkladu ACB seká, ačkoliv by měl mít průměrné FPS 90, já jsem při nejlepším na 60, totéž Deus Ex:HR, který mi jel doteď dobře... Nevíte, čím by to mohlo být?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.