V!rUs Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Zdravím, mám problém. Mám Monitor Samsung SyncMaster 2053BWa při startu pc mi naběhne že je to připojené na dikitál ale obraz nefunguje jen tmavě modráúčerná obrazovka po vypnutí a zapnutí se mi to chytne.. Nevíte čím to je? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZLimitlessCZ Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Jestli vše máš dobře napojené a nefunguje tak reklamuj určitě ti vymění model nebo vrátí peníze. A nebo máš špatně nastavené rozlišení to se taky stává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
V!rUs Odesláno Listopad 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Jestli vše máš dobře napojené a nefunguje tak reklamuj určitě ti vymění model nebo vrátí peníze. A nebo máš špatně nastavené rozlišení to se taky stává. Jenomže na jinem pc se to chytne hned, a problem v monitoru nemuze byt když se to vždy až na podruhe chytne. Nemuze to být GK? je totiž poměrně stará.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZLimitlessCZ Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Tak když to jede na jiném PC tak to bude jedině tou grafickou kartou, chtělo by to vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.