Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

AC revelations chyba


t0x1c

Otázka

Cau chci se zeptat stahl jsem si AC revelations a vypalil ho normalne 1x speed pro jistotu vse v poho na zacatku hodilo error o tom ze je vetsi iso nez cd tak jsem dal pokracovat az do konce dvd vypalilo se to hra se spustila ale asi po hodce hrani hodilo error o cteni z disku tak jsem to zkusil znova a uz to nenacetlo dvd vubec. Tak jsem to vypalil znovu to uz to nacetlo ale kdyz dam spustit hodi to error hned jak najedu z menu do hry. To same mi delalo u batmana ale u toho pomohla instalace na HDD ale u AC se mi instalace zrusi u 45 % a hodi to error ze je dvd poskozene delam neco blbe??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Ano AC revelations je větší než normální dvouvrstvé DVD+r DL,protože je v novém herním formátu tzv. XGD3(Xbox Game Data v3) takže se tam nevypálí celé 2 až 3% chybí,takže muže dělat během hry potíže,ale nemusí!.Mělo by se vypalovat rychlostí 2.4X na nejnovějším imgburnu a s vypalovačkou Lite-On Ihas s nahraný firmwarem MAX od C4EVA aby se kompletně vypálita záloha hry 1:1 originálce.PS:jaká používáš media pro vypalování,jakou mechaniku(PC Notebook,jak je stará?),je také možné,že je špatně vypálený obraz! :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu