TomasM Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 ahoj nemohli by ste mi poslat někdo návod krok po kroku jak pouštět hry nejde mi to z cd skoušel sem to i z hdd a nic Reset Glitch Hack mi dělal kanalizator a ted xbox přišel domu a já nevím jak dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tron02 Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 ahoj nemohli by ste mi poslat někdo návod krok po kroku jak pouštět hry nejde mi to z cd skoušel sem to i z hdd a nic Reset Glitch Hack mi dělal kanalizator a ted xbox přišel domu a já nevím jak dál Potřebuješ mít v xboxu XEXmenu a v pc program Iso2God ten určitě na netu najdeš i návod kam s předělanou hrou , hra musí být nejdřív vc pc jako obraz disku ISO, asi nejjednodušší způsob je pak výsledek nakopírovat na Flash disk a v xboxu kopírovat přes xexmenu na hdd do Content/0000000000000000/ pak už hry normálně vidíš v xbox games. Ještě je tu druhý způsob můžeš hrát hry přímo z ext. disku ale musí být naformátován FAT32 nebo můžeš použít jakýkoli flash disk. hru v iso musíš vyextrahovat např. Xbox Image Browser a na přenosném médiu vložit dosložky Games pak přes xexmenu musíš do složky Games a spouštíš default.xex Jinak mechanika pokud nemáš flash je ti k ničemu, bere jen origo.Všechny návody jsou zde na foru můžeš kouknout i na návody youtube. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
TomasM
ahoj nemohli by ste mi poslat někdo návod krok po kroku jak pouštět hry nejde mi to z cd skoušel sem to i z hdd a nic Reset Glitch Hack mi dělal kanalizator a ted xbox přišel domu a já nevím jak dál
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.