TomasM Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 12, 2011 ahoj nemohli by ste mi poslat někdo návod krok po kroku jak pouštět hry nejde mi to z cd skoušel sem to i z hdd a nic Reset Glitch Hack mi dělal kanalizator a ted xbox přišel domu a já nevím jak dál Citovat
0 tron02 Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 13, 2011 ahoj nemohli by ste mi poslat někdo návod krok po kroku jak pouštět hry nejde mi to z cd skoušel sem to i z hdd a nic Reset Glitch Hack mi dělal kanalizator a ted xbox přišel domu a já nevím jak dál Potřebuješ mít v xboxu XEXmenu a v pc program Iso2God ten určitě na netu najdeš i návod kam s předělanou hrou , hra musí být nejdřív vc pc jako obraz disku ISO, asi nejjednodušší způsob je pak výsledek nakopírovat na Flash disk a v xboxu kopírovat přes xexmenu na hdd do Content/0000000000000000/ pak už hry normálně vidíš v xbox games. Ještě je tu druhý způsob můžeš hrát hry přímo z ext. disku ale musí být naformátován FAT32 nebo můžeš použít jakýkoli flash disk. hru v iso musíš vyextrahovat např. Xbox Image Browser a na přenosném médiu vložit dosložky Games pak přes xexmenu musíš do složky Games a spouštíš default.xex Jinak mechanika pokud nemáš flash je ti k ničemu, bere jen origo.Všechny návody jsou zde na foru můžeš kouknout i na návody youtube. Citovat
Otázka
TomasM
ahoj nemohli by ste mi poslat někdo návod krok po kroku jak pouštět hry nejde mi to z cd skoušel sem to i z hdd a nic Reset Glitch Hack mi dělal kanalizator a ted xbox přišel domu a já nevím jak dál
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.