tlx_man Odesláno Říjen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2007 Stáhnul jsem CrashBandicoot3 a po rozbalení na měvybafly 3 soubory: .DS_Store, EBOOT.PBP, KEYS.BIN :blink: Nevíte někdo PLS co s tim, kam s tim, přeformátovat, přejmenovat, co?? Předem dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Říjen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2007 zlehka hodit na panev a jemne usmazit.. ..vypada ze to bude demo..das to do naky slozky(pokud to v ni neni) a tu slozku das do PSP/GAME.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Říjen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2007 zlehka hodit na panev a jemne usmazit....vypada ze to bude demo..das to do naky slozky(pokud to v ni neni) a tu slozku das do PSP/GAME.. :D:D:D:D:D z toho neusnu:D PS: to je psx:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tlx_man Odesláno Říjen 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2007 A co musim udělat pro to abych to mohl hrát na 2.71 ? Je potřeba ňákej emulátor nebo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Říjen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2007 A co musim udělat pro to abych to mohl hrát na 2.71 ? Je potřeba ňákej emulátor nebo co? CFW:roll: :lol: PS: CustomFirmWare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Říjen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2007 musis udelat jednoduchej dg na 1.5 a potom upgrade na custom firmware a pak ti to pojede..;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tlx_man Odesláno Říjen 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2007 to je dobrý nechám si svou dvasedumjedničku isa a csa mi jedou oukej 8) ale thx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Říjen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2007 je to na nic..custom fw ma mnoho vyhod..;) 2.71 je old school a zaroven hodne dobry fw na dg.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tlx_man Odesláno Říjen 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2007 jo? a čim mě přesvědčíš na DG a UG na CFW ? co znamená třeba "mnoho výhod" a "2.71 je old school" v čem je CF lepčí ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Říjen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2007 za 1, na 2.71 ti nepudou novy hry.. za 2, na custom FW jdou hrat iso hry bez hencu.. za 3, napr uprava XMB menu,recovery atd.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tlx_man Odesláno Říjen 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2007 Co je to HENC ??? Každej byl LAMA... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Říjen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2007 to je to pres co poustis ISO hry na 2.71..nebo kdyz delas DG tak se to taky pouziva.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tlx_man Odesláno Říjen 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2007 já tam žádnej henc nemam, mam dewhook ale hry přes něj nepouštim, pouštim je normálně z games na kartě... tak jako nevim no. dewhook používám jen když potřebuju přataktnout procesor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Říjen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2007 já tam žádnej henc nemam, mam dewhook ale hry přes něj nepouštim, pouštim je normálně z games na kartě... tak jako nevim no. dewhook používám jen když potřebuju přataktnout procesor... lol ty seš odepsanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tlx_man Odesláno Říjen 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 vy ste všichni strašně chytrý !!! psp mam 2 tejdny... tak promiň, já zapoměl že ty jsi po dvou tejdnech s portablem věděl všechno a NIKDY si nebyl LAMA. Tak se třeba poser smíchy, to je mi vopravdu jedno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 toho ze ses odepsanej si moc nevsimej..kazdej se nenarodil chytrej..;) jinak ja sem ti jen radil co by bylo lepsi nez 2.71 a myslim ze se mnou nektery lidi spuhlasej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tlx_man
Stáhnul jsem CrashBandicoot3 a po rozbalení na měvybafly 3 soubory:
.DS_Store, EBOOT.PBP, KEYS.BIN :blink:
Nevíte někdo PLS co s tim, kam s tim, přeformátovat, přejmenovat, co??
Předem dík.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts