planktoid Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 Prosímvás normálně stahuju hry v ISO adám je do souboru ISO,stáhl jsemsihru v CSO a nejde spustit kdyz ju dám do složkyiso nic udělám novou složku CSO a taky nic.Prosím poradte kam ju mám dát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marco96 Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 a mas Flash (CFW)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 Hry CSO jedine do slozky ISO. Format CSO je komprimovane ISO. A hodilo by se napsat co ti to napsalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 planktoid Odesláno Listopad 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 napíše mi to coruption data.A marco mam ho flashnuty ale nwm jestli CFW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krato Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 Zkus zformátovat memory stick nebo updatovat CFW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 planktoid Odesláno Listopad 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 a nesmaže se mi třeba ten flash nebo tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 "Facepalm" Hele ty jsi přečti Topic pro začátečníky - Flash = CFW. The data is corrupted,myslím že CSO hra je poškozena,takže zkus z jinýho zdroje. Každopádně jdi v PSP do Settings - System Settings - System Version a napiš FW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
planktoid
Prosímvás normálně stahuju hry v ISO adám je do souboru ISO,stáhl jsemsihru v CSO a nejde spustit kdyz ju dám do složkyiso nic udělám novou složku CSO a taky nic.Prosím poradte kam ju mám dát
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.