planktoid Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 12, 2011 Prosímvás normálně stahuju hry v ISO adám je do souboru ISO,stáhl jsemsihru v CSO a nejde spustit kdyz ju dám do složkyiso nic udělám novou složku CSO a taky nic.Prosím poradte kam ju mám dát Citovat
0 FxR Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 12, 2011 Hry CSO jedine do slozky ISO. Format CSO je komprimovane ISO. A hodilo by se napsat co ti to napsalo. Citovat
0 planktoid Odesláno Listopad 12, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 12, 2011 napíše mi to coruption data.A marco mam ho flashnuty ale nwm jestli CFW Citovat
0 Krato Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 12, 2011 Zkus zformátovat memory stick nebo updatovat CFW. Citovat
0 planktoid Odesláno Listopad 12, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 12, 2011 a nesmaže se mi třeba ten flash nebo tak? Citovat
0 FxR Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 12, 2011 "Facepalm" Hele ty jsi přečti Topic pro začátečníky - Flash = CFW. The data is corrupted,myslím že CSO hra je poškozena,takže zkus z jinýho zdroje. Každopádně jdi v PSP do Settings - System Settings - System Version a napiš FW. Citovat
Otázka
planktoid
Prosímvás normálně stahuju hry v ISO adám je do souboru ISO,stáhl jsemsihru v CSO a nejde spustit kdyz ju dám do složkyiso nic udělám novou složku CSO a taky nic.Prosím poradte kam ju mám dát
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.