tramvajak Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 zdravim schanim nekoho kdo by mi mohl nejlepe zitra unbricknou v praze PSP / na pockani / sjednali bysme schuzku zaplatim nakou normalnicenu ktera je bezna za unbrick..... jestli by nekdo mohl napiste na skype : lordnecron1 ja uz sem obeslal 11 lidi a nikdo se mi neozval z5 dekuji napiste kdokoli z prahy mam cas celi tyden jen se staci domluvit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramvajak Odesláno Listopad 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 to tu neni zadny clovek co dokaze unbricknou PSP s prahy?? typ : 2001 slim napiste sem nebo na skype uvedenej nahore nebo na email : lordnecron@email.cz diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 Ahoj, sice jsem to uz nejakou dobu nedelal ale snad bych to i zvladl. A nebo mam jeste lepsi napad prodam ti moji pandorku a budes si PSP moci unbricknout sam kolikrat budes potrebovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.