tramvajak Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 12, 2011 zdravim schanim nekoho kdo by mi mohl nejlepe zitra unbricknou v praze PSP / na pockani / sjednali bysme schuzku zaplatim nakou normalnicenu ktera je bezna za unbrick..... jestli by nekdo mohl napiste na skype : lordnecron1 ja uz sem obeslal 11 lidi a nikdo se mi neozval z5 dekuji napiste kdokoli z prahy mam cas celi tyden jen se staci domluvit Citovat
tramvajak Odesláno Listopad 13, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 13, 2011 to tu neni zadny clovek co dokaze unbricknou PSP s prahy?? typ : 2001 slim napiste sem nebo na skype uvedenej nahore nebo na email : lordnecron@email.cz diky Citovat
Jozev Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 13, 2011 Ahoj, sice jsem to uz nejakou dobu nedelal ale snad bych to i zvladl. A nebo mam jeste lepsi napad prodam ti moji pandorku a budes si PSP moci unbricknout sam kolikrat budes potrebovat. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.