jakubgaluszka Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 ahoj mám vypálné MW 2 a nejdou mi...jak byli problémy s AP 2.5 hrami řerná obrazovka a nic...co když to teď vypálím znovu?tak to bude stejné?nebo to mám nějak opatchovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 Nejde ti to proto že na FW 1.9 to jde spustit jen s DB 13146 . Asi máš už vyšší a s tím to nejde a nepůjde . jedině přeflashovat na LT+2.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 aha ok dík :) na reflash mám v plánu jít po updatu dashboardu kdy má přesně být ?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 jo a ještě...MW 1 mi půjde v pohodě?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kociq Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 MW1 ti půjde v pohodě, update dashboardu bude 15.11 viz. http://www.flashxbox.sk/dashboard-14448/#clanok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 benassy2 Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 Chalani když mam tedka new flas 2.0 i nejnovejši dash...musim hry s ochranou ap2.5( mw2,black ops jde mi hlavne o LIVE) znova v abx projet a znova vypalit jak se to delalo predtím?Díky moc ,) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Ano....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jakubgaluszka
ahoj mám vypálné MW 2 a nejdou mi...jak byli problémy s AP 2.5 hrami řerná obrazovka a nic...co když to teď vypálím znovu?tak to bude stejné?nebo to mám nějak opatchovat?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.