PowerAli Odesláno Říjen 3, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2007 Caute potřebuju poradit co s tim když jsem na slimakoj 3.71 M33 zformatoval flash1 no nejdou mi tam custom temata jinak všechno hlasi to chybu 80108351 dík za všechnu pomoc:bash::cry: Citovat
kopy Odesláno Říjen 3, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2007 to je blbost kdyz zformatujes flash1 tak se ti jen smazeni nastaveni a treba theme a wallpaper ale jinak nic dulezityho takze si musel smazat i neco vic Citovat
PowerAli Odesláno Říjen 3, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2007 nene jenom takhle muže mi někdo z vas sem uploadnou celej obsah flash 1 ? moc dík!!!!:cheesygrin: Citovat
Luk3z^ Odesláno Říjen 3, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2007 ten ma ale kazdej jinej...to je vlastne nastaveni tvyho psp... Citovat
WoKo_O Odesláno Říjen 3, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2007 jezis udelej reinstal FW...:dozey: to by melo stacit.. Citovat
PowerAli Odesláno Říjen 3, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2007 LAMY:D :lol::cheesygrin: poslal mi to KoPy takže nastaveni každej má jinej ok no tak ho nezkopiruju ne ? logicky:-) překopiroval jsem vše kromě registru a configu a jedu:-) tady by se nekdo neco dozvěděl:D no ja mam psp tyden Custom mam druhej den:-) a už si to uživam :D Citovat
Yokozum Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2007 ok sorry omlouvam se ale ja na to přišel až pozdějc asi o 2,36 min8) Lidi tak jste to teda vyresily? Me ty temata taky nejedou:( stejnej erorr.. Citovat
tuananhcz Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 30, 2007 Lidi tak jste to teda vyresily? Me ty temata taky nejedou:( stejnej erorr.. mel jsem taky takovej problem ale uz jsem to vyresil...staci kdyz das v recovery menu format flash 1 a az budes mit modrou obrazovku tak zmacknes o...a mas to...fakt to funguje Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.