Vipous Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 Prosim odborniky o radu.. kdyz chci svou novou konzoli propojit s modemem od UPC pres UTP )sitovy) kabel musi byt kabel krizeny..?? Diky za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 Mám dojem že kříženej potřebuješ jen k připojení PC - PC popřípadě konzole - konzole atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vipous Odesláno Listopad 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 ok diky.. zitra si ho necham udelat, tak jen abych neco nepo... THX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 No radši bych si ho spíš od někoho půjčil :D Protože si tim nejsem jistej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 atarikk Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 100% rovný kabel :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vipous Odesláno Listopad 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 atarikk: Diky ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luckass Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 Nekřížený UTP kabel. Pokud jsi měl k modemu od UPC předtím připojené např. PC musíš modem vypnout (cca 15s) a znovu zapnout - pamatuje si totiž poslední MAC adresu. Takže si pak ještě případně pořiď router. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 ok diky.. zitra si ho necham udelat, tak jen abych neco nepo... THX Udělat ? Tohle se vyplatí koupit, stojí to pár korun. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vipous Odesláno Listopad 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 no routr řeším, ale jde o to, že mam 120Mb internet od UPC a gigovej routr stoji trosksku vic nez par korun :D Kazdopadne diky vsem za rady ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vipous Odesláno Listopad 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 Udělat ? Tohle se vyplatí koupit, stojí to pár korun. Kamos mi ho udelal za dara ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 no routr řeším, ale jde o to, že mam 120Mb internet od UPC a gigovej routr stoji trosksku vic nez par korun :DKazdopadne diky vsem za rady ;) Asi se spatne divas - Gigabitovy switch je za par korun http://www.alza.cz/tp-link-tl-sg1005d-d155327.htm (prvni, na ktery jsem narazil) :-) A router nepotrebujes :) Pripadne NATovani snad pujde nastavit i na tom UPC routeru/modemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vipous Odesláno Listopad 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 Kua.. díky.. ja jsem nenasel pod litr.. diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luckass Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 Pokud máš net jen na PS3 tak nemusíš řešit ani switch ani router. Pokud máš od UPC MODEM spolu s funkcí routeru, tak také nemusíš nic řešit (měl by mít 4 pozice pro připojení kabelem - žlutá barva). Pokud máš ale pouze MODEM kde lze připojit jen 1 UTP kabel, tak MUSÍŠ mít router jestliže chceš mít připojené jak PC tak PS3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vipous Odesláno Listopad 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 Tak tohle je mi jasny ;) bohuzel mam na modemu pouze jeden vstup pro UTP ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vipous Odesláno Listopad 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 Asi se spatne divas - Gigabitovy switch je za par korun http://www.alza.cz/tp-link-tl-sg1005d-d155327.htm (prvni, na ktery jsem narazil) :-) A router nepotrebujes :) Pripadne NATovani snad pujde nastavit i na tom UPC routeru/modemu. Tak diky moc ;) switch je doma a funguje paradne ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Vipous
Prosim odborniky o radu.. kdyz chci svou novou konzoli propojit s modemem od UPC pres UTP )sitovy) kabel musi byt kabel krizeny..??
Diky za rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts