JanKrumbach Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Zdravím všechny. Mám moc rád RPG střílečky z II.sv.války.Ctěl bych se zeptat,jestli nevíte někdo,jestli se nechystá něco nového.Já vím,už se ta tématika dosti vyčerpala a z 2. světové je těžko přijít s něčí novým,co tu ještě nebylo(mám všechny hry co vyšly na PS3),ale přece vždyť to je osudů a příběhů,že by se to nedalo zpracovat?Nebo zkombinovat mystiku s reálem,něco jako Wolfenstein.Tak rád bych držel v rukou zase ten starý dobrý MP 40.Je to škoda. Co Vy na to ??? JK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laserdance65 Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Máš rád RPG střílečky, kombinovat fikci a realitu, něco jako wolfenstein.... tobě zbejvá jenom Fallout 3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 City Interactive, ktery delali hru BLACK, vyvijeji novou FPS hru z druhe svetove valky, jmenem ENEMY FRONT. Ma vyjit v lete 2012 a pohanet ji bude CryEngine 3. Tak uvidime co z toho bude, hodne dlouho tu hra z 2. svetovy nebyla, chyby nekomu vubec? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 skus si zahrat Necrovision sice je to na PC :D ale stoji to za stažení ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.