Kastan Odesláno Říjen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2007 Zdravím, dneska mi přišla hori folie jenomže jsem ji dal obráceně tak se mi na tu lepící stranu naprášilo takže když ji nalepím tak to dělá bubliny.. Nemáte nějaký tip jak se toho prachu zbavit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Říjen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2007 Smula....vyhod ji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 corvette Odesláno Říjen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2007 Zdravím, dneska mi přišla hori folie jenomže jsem ji dal obráceně tak se mi na tu lepící stranu naprášilo takže když ji nalepím tak to dělá bubliny.. Nemáte nějaký tip jak se toho prachu zbavit ? Sndna rada !!! Nalep na tu lepivou stranu izolepu a strhni ji tim ocistis prach neboj funguje to. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guns-player Odesláno Říjen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2007 Ja ji nalepil dobre ale poskrabal sem si dolni ruzek a uz letela :) je to na nic s bublinama kup si novou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Říjen 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2007 Sndna rada !!! Nalep na tu lepivou stranu izolepu a strhni ji tim ocistis prach neboj funguje to. :)tak tohle jsem zkusil . přilepil na psp potom na folii strhl a něco zůstalo ale hodně zmizlo asi to vyřeší lepší izolepa :D takže díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SEMRY Odesláno Říjen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2007 Lepí se blbě ale jinak je to nejlepší folie (zahlazuje škrábance) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tfonxis Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 lidi kde sezenu takovou folii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 horac Odesláno Říjen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 www.aukro.cz hledej...je tam nekde za 69,-:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HonzaProchazkovej Odesláno Říjen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 Bublinky pod folii po tydnu zmizej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Říjen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 ja jsem ji umyl ... a v pohode vsehno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Říjen 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 Bublinky pod folii po tydnu zmizejzkusim dikja jsem ji umyl ... a v pohode vsehnoto já taky nepomohlo to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kastan
Zdravím, dneska mi přišla hori folie jenomže jsem ji dal obráceně tak se mi na tu lepící stranu naprášilo takže když ji nalepím tak to dělá bubliny.. Nemáte nějaký tip jak se toho prachu zbavit ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts