H3LL Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Ahoj..uvazuju o koupi PS3.. Chci se zeptat jak se komunikuje se spoluhraci ve hre...jestli tam jsou taky neco jako "party" na xboxu...Nebo se komunikuje pres skype?a kam se zapojuji sluchatka? Prosim reknete mi jak to funguje...diky moc za vsechny odpovedi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Carl Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 kup si head set vyloženě pro ps3,jsou bezdrátové jen se spárují s ps3 a hned lze používat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gejzir Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Ahoj, Nevím co je párty na Xku, ale na ps3 existuje voice chat a komunikace ve hrách je samozřejmostí. Headset doporučuji bezdrátový origo Sony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pery Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Měl bych taky otázku k head setu když mám starý headset od NOKIA který komunikuje přes bluetooth pujde nějak spárovat s PS3 nebo jsem bez šance ? páč si myslím že by to byla to docela dobrá možnost komunikace ve hře a navíc bych byl schopen i vnímat okolí což je u mě občas při hraní problém :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
H3LL
Ahoj..uvazuju o koupi PS3..
Chci se zeptat jak se komunikuje se spoluhraci ve hre...jestli tam jsou taky neco jako "party" na xboxu...Nebo se komunikuje pres skype?a kam se zapojuji sluchatka?
Prosim reknete mi jak to funguje...diky moc za vsechny odpovedi...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.