sipek Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Dobrý den,chtěl bych si flashnout mé psp verze 3004 6.39 Už jsem si ho flashnul a nevim kam uložit stáhle hry do jaké složky. Možná se vám dá má otázka vtipná,rozumím ale jsem začátečnik takže na to mám právo :) Dík za odpověd a radu Šípek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Když jsi začátečník máš si přečíst Topic pro začátečníky ms0 = kořen karty ISO/CSO hry do ms0:/iso Homebrew hry (Složka a v ní Eboot.pbp + nějaké soubory) do ms0:/psp/game PS1 Hry (Hry převedené z PS1 na PSP - složka s Eboot.pbp) do ms0:/psp/game Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sipek Odesláno Listopad 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 ms0 = kořen karty ISO/CSO hry do ms0:/iso Právě že toto nevim kde najdu :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krato Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 ms0 = kořen kartyISO/CSO hry do ms0:/iso Právě že toto nevim kde najdu :/ Tak si tu složku ISO vytvoř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sipek Odesláno Listopad 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 No jo ale já nevim kde,můžete mi to nějáke dobře popsat ? jak to jde postupně Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krato Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Hned jak připojíš a otevřeš svoje PSP se nacházíš na rootu karty (ms0). Na něm vytvoř novou složku a pojmenuj jí ISO. Ještě přikládám odkaz na článek PSP pro začátečníky který doporučil FxR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sipek Odesláno Listopad 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 už mi to jde fakt dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.