Satir Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Ahoj, prosim vás, co je na tom, že nainstalované hry mají hladší textury, obzvlášť ve vzdáleném prostředí + rychlejší vykreslování textur. HDD šetří DVDromku, ale jeslti má i vliv na hezčí hraní. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 no že by byly hladší nevím, ale vemu třeba GTA.. bez hdd doskakuji predmety a kdyz hrajes tak ti chybi lampy atd ve vysoke rychlosti, ale kdyz si to nainstalujes na hdd tak je vsechno fajn, nacita se to rychlejs, setri se mechanika a xbox je tišší.. :) sám sem byl napred bez hdd ale pak sem to nevydrzel a musel sem si ho koupit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Listopad 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 právě jsem také bez hdd a půjdu do něj také. Sem tam si něco nainstaluju na flashku a třeba u AC BH se mi zdá že je ta hra hezčí, má hezčí textury, ale nevím jestli je to jen můj dojem. :D nikde se na netu nemohu dohledat nějaké odpovědi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 jee stary znamy problem s HDD no skoda ze sem to smazal ale kdyz gta vyslo tak sem se potykal s timto taky a mel jsem na netu i video jak to vypada kazdopadne doporucuju hdd (driv byl trochu drazsi ale dalo se) a hodne se to vyuzije ikdyz takhle na pohled si myslis ze ne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Listopad 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Právě, ono si člověk řekne, k emu ten disk, když stejně strkám dvd s hrama do mechaniky. Ale tak už aspoň kvůli tomu šetření mechaniky a nebo stažení nějaké te gamesky z Live ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 určo bych do něj šel :) taky sem napřed váhal a vyplatí se to.. a koupil sem ho navíc levně ještě takže s hdd spokojenej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 a o velky rozdil bylo u meho arcade rozdil v hluku takze fakt silne doporucuji ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Listopad 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 určo bych do něj šel :) taky sem napřed váhal a vyplatí se to.. a koupil sem ho navíc levně ještě takže s hdd spokojenej :) Měl bys doporučení na koupi? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 taky mám právě arcade... a konzoli máš slim nebo fat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Listopad 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 tak já mám slimko, to mi dělá daleko větší hluk notes položený vedle něj :D :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 já mam fat a fungl novej HDD sem kupoval na aukru za 600 ale na tvuj slim se divam ze kapacita 250gb se pohybuje okolo +-1400,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Listopad 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 právě že ani na aukru nikdo neprodává hdd na slimku... polská obdoba aukra je na tom stejně :D No mě tu psal na foru někdo že mi nabídne za pár kaček disk novej, tak uvidím co z toho bude, byl bych rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Dotaz od zacatecnika - Jdou vsechny hry nainstalovat na HDD? Mohl bych si tedy koupit hru,nainstalovat a hned prodat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Listopad 15, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Ne , disk musi byt i po nainstalovani v mechanice pro overeni . To by si pak takto mohl kopirovat kazdy . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.