Kuba2H Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Caute Mam takovy problem pri uplnem vypnuti psp a opetovnem zapnuti/to je vtedy kdyz se zapina tak ze se pusti ta znelka PS/ mi nikdy nenabehne menu.pozadi je ok jen ikonky nikde a kdyz otevru mechaniku a zavru tak se objevy i ikonky cim to ? co stim ? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kuba2H Odesláno Listopad 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 to vazne nikdo nevi co stim je ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Používáš pluginy? Zkus je kdyžtak povypínat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kuba2H Odesláno Listopad 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 co to je plugin ? prave si pmatuju ze na nekterem psp jsem mnel take menu a tam sem zadaval ci ma byt zapnuta mechanika a podobne tusim se to objevilo vzdy kdyz sem dal select, ale tu mi to nejde nebo se tam nejak muzu dostat ? nebo to je jen u nekterych flashlich ? toto psp nebylo flashle tak sem myslel ze kdyz ho flashnu se to zmeni ale nepomohlo to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kuba2H
Caute
Mam takovy problem pri uplnem vypnuti psp a opetovnem zapnuti/to je vtedy kdyz se zapina tak ze se pusti ta znelka PS/ mi nikdy nenabehne menu.pozadi je ok jen ikonky nikde a kdyz otevru mechaniku a zavru tak se objevy i ikonky cim to ? co stim ?
diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.