Kuba2H Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 15, 2011 Caute Mam takovy problem pri uplnem vypnuti psp a opetovnem zapnuti/to je vtedy kdyz se zapina tak ze se pusti ta znelka PS/ mi nikdy nenabehne menu.pozadi je ok jen ikonky nikde a kdyz otevru mechaniku a zavru tak se objevy i ikonky cim to ? co stim ? diky Citovat
0 Kuba2H Odesláno Listopad 20, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 20, 2011 to vazne nikdo nevi co stim je ? :D Citovat
0 NuM3Ro Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 20, 2011 Používáš pluginy? Zkus je kdyžtak povypínat. Citovat
0 Kuba2H Odesláno Listopad 20, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 20, 2011 co to je plugin ? prave si pmatuju ze na nekterem psp jsem mnel take menu a tam sem zadaval ci ma byt zapnuta mechanika a podobne tusim se to objevilo vzdy kdyz sem dal select, ale tu mi to nejde nebo se tam nejak muzu dostat ? nebo to je jen u nekterych flashlich ? toto psp nebylo flashle tak sem myslel ze kdyz ho flashnu se to zmeni ale nepomohlo to. Citovat
Otázka
Kuba2H
Caute
Mam takovy problem pri uplnem vypnuti psp a opetovnem zapnuti/to je vtedy kdyz se zapina tak ze se pusti ta znelka PS/ mi nikdy nenabehne menu.pozadi je ok jen ikonky nikde a kdyz otevru mechaniku a zavru tak se objevy i ikonky cim to ? co stim ?
diky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.