Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nintendo Video na 3DS

p-l-a-y-e-r

Recommended Posts

Ne,nejde to,a jediná možnost jak to rozjet u nás je popsaná na GBAtempu,je to celkem náročné,tak se mi to nechtělo dělat,ale určitě to stojí za vyzkoušení

EDIT:odkaz na gbatemp http://gbatemp.net/topic/303158-nintendo-video-server-spoofing/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejde mi hned 1. krok :D ,ale tady sem nasel neco jinyho a vypada to dobre a pride mi to logictejsi. Staci mit

1) A 3DS biggrin.gif

2) Nintendo Video Application

3) Built-in Wifi on your PC/Laptop OR one of those wifi dongle devices

4) Windows 7 OR For WinXP:Software from your wifi device manufacturer that allows you to make your Wifi device into a router (SoftAP)

5) Tunnelbear

http://gbatemp.net/topic/304102-accessing-nintendo-video-on-ukus-3ds-simple/

Bohužel nerozumim (neumim) tomuhle

Now all you have to do is active the SoftAP option on your Wifi device and instead of sharing your internet connection, point it to the tunnelbear network connection.

Odkaz ke komentáři

jo to jsem taky nasel,ale to se mi uz nechtelo postovat...,musis mit wifi klicenku nebo wifi v NTB(ale s tim se mi to nepodarilo rozjet),a v te wifi klicence nastavit AP te site tunnelbear,a pojmenujes ji treba nintendo video,pripojis se na ni skrz 3DS a melo by to jet

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu