p-l-a-y-e-r Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 Mam Nintendo 3DS a stahnul jsem si z e-shopu aplikaci Nintendo Video. Problém je, že mi to nenabízí žádná videa ke stažení. Píše, že to není v me lokaci možné, ale i kdyz si změnim stát, stejně to nejde. De to někomu? Sou tam zajímavé věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 Ne,nejde to,a jediná možnost jak to rozjet u nás je popsaná na GBAtempu,je to celkem náročné,tak se mi to nechtělo dělat,ale určitě to stojí za vyzkoušení EDIT:odkaz na gbatemp http://gbatemp.net/topic/303158-nintendo-video-server-spoofing/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p-l-a-y-e-r Odesláno Listopad 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 Nejde mi hned 1. krok :D ,ale tady sem nasel neco jinyho a vypada to dobre a pride mi to logictejsi. Staci mit 1) A 3DS 2) Nintendo Video Application 3) Built-in Wifi on your PC/Laptop OR one of those wifi dongle devices 4) Windows 7 OR For WinXP:Software from your wifi device manufacturer that allows you to make your Wifi device into a router (SoftAP) 5) Tunnelbear http://gbatemp.net/topic/304102-accessing-nintendo-video-on-ukus-3ds-simple/ Bohužel nerozumim (neumim) tomuhle Now all you have to do is active the SoftAP option on your Wifi device and instead of sharing your internet connection, point it to the tunnelbear network connection. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 jo to jsem taky nasel,ale to se mi uz nechtelo postovat...,musis mit wifi klicenku nebo wifi v NTB(ale s tim se mi to nepodarilo rozjet),a v te wifi klicence nastavit AP te site tunnelbear,a pojmenujes ji treba nintendo video,pripojis se na ni skrz 3DS a melo by to jet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.