Mpik Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 Zdravim, chci se zeptat, jaký je obsah balení kinect sensoru? Jde mi o to, jestli je součástí každého balení také adaptér pro starý xbox? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tom_35 Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 Zdravim, chci se zeptat, jaký je obsah balení kinect sensoru? Jde mi o to, jestli je součástí každého balení také adaptér pro starý xbox? Mám přesně tady tento a je tam i adapter: http://www.itage.cz/p285508-xbox-360-kinect-sensor-xbox-360-cz-hu-sk-hdwr-lpf-00025/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 Pokud kupuješ kinect zvlášť, tak obsahuje vždy napájecí adaptér pro připojení na starší xbox. Jediná výjimka je, když je kinect přibalený k nové konzole slim, tam adaptér není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 Presne tak ako pise Ravendhi...pri kupe "z druhej ruky" sa vzdy treba predavajuceho na to spytat, ci to nahodou nepredava zo slim balenia, ak to sam neuvadza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mpik Odesláno Listopad 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 ok, no nejdřív jsem se koukal po inzerátech, nic jsem nesehnal, tak jsem vyrazil do obchodu a bohužel jsem taky nepořídil, jediný kde ho měli byl electroworld ale za 4000 a za 5000 i s xboxem :D ... a teď mě už ta koupě zase nějak přešla, nevíte kde se dá sehnat nejlevněji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 Nejlevněji třeba tady ;) http://www.zbozi.cz/vyrobek/microsoft-kinect-sensor-xbox-360/?seradit=nejlevnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mpik Odesláno Listopad 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 tak už jsem objednal, na czech computeru za rovný 3000 i s poštou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petr.voltr Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Nevim jak je to ted, ale na playcentru prodavali baleni jak s adapterem tak i bez neho, rozdil v cene byl tusim dva stovaky. takze pozor na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mpik
Zdravim, chci se zeptat, jaký je obsah balení kinect sensoru? Jde mi o to, jestli je součástí každého balení také adaptér pro starý xbox?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.