jesterhead Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 Z důvodu plánované údržby bude síť PlayStation Network počínaje od 17.11.2011 v 17:00 do 18.11.2011 v 07:00 offline. Během provádění údržby nebude možné přistupovat k těmto službám: *k obchodu PlayStation Store (ze systému PS3, PSP nebo z počítače), *k PlayStation Network Account Management (správě účtu sítě PlayStation Network), *k PlayStation Network Account Registration (registraci účtu sítě PlayStation Network). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 Jsou to neskutecny zm.di protoze ja se na store nemuzu dostat od rana a to jsem chtel jeste koupit posledni vzorky zbozi :blejt: takze at jdou s jejich 17:00 do p.dele :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 ted jsem stahl 2 dema a vypadlo to, už se tam nedostanu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 jj taky neco chci koupit, sou to cu*aci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konykonrad Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 mám takovej pocit že bude novej fw otázka je neaktualizovat a počkat až bude cfw na aktualní fw ochrana je prolomena tak jen čekat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 proc neaktualizovat, kdyz ma cfw tak nemuzes na PSN a hrat po netu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.