Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 297
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Půjde mi XGD3 hra na LT+2.0 s tichým update na dashboardu 13604 když ji projedu v ABGX 1.6 přes Title Update ? ABGX 1.6 prý hry patchuje na LT+3.0 a na LT+2.0 nejdou spustit, je to pravda ? Myslel jsem že bych hry patchoval přes AGBX 1.6 a spouštěl přes LT+2.0 a až hry budu vyžadovat nový dashboard tak bych teprve šel na flash nebo na JTAG a nemusel bych hry přepalovat.

• 1 year later...
Odesláno

Ahoj,

cca 2 týdny zpět jsem si nechal upravit xBox tak, aby mi tam jely i novější hry (konkrétně mi dřív nejel Battlefield 3, CoD MW 3 a Mafia II - tu jsem spustil, ale po chvíli mi to udělalo grafickou chybu a nešlo hrát...) ... takže jsem si nechal xbox flashnout, přijdu domů a zkouším Mafia II - všechno jede hladce. Několik dní jsem ji hrál. Potom jsem chtěl zkusit i ty BF3 a MW3 - ALE - mezi tím jsem si koupil wifi adaptér a zkusil se připojit na xbox life, ať si postahuju nějaký dema...chtělo to po mně update, tak jsem to udělal (asi chyba)... no a včera večer jsem tedy zkusil ten Battlefield 3 a Modern Warfare 3 (pak i cod MW 2, batman AC) a u všech těchto her mi to píše Disk is not supported. ...... Znamená to, že jsem chytil zrovna vlnu? nebo jsem neměl dělat ten update a teď mám prostě smůlu...? pomůže tomu něco nebo si ty hry už nezahraju...? Díky všem

Odesláno
Hovadina jak vrata...

sashaZabluduu: Vypaluješ to dle zmíněných postupů pro vypálení XGD3? ...asi těžko.

Hry mám půjčené od kamaráda, které je vypaluje klasicky a jemu normálně jely (ještě asi půl roku - rok zpět, když mi je půjčoval).

Tzn. že na můj nejnovější flash tyhle hry nepojedou a musí se už vypalovat dle nových postupů? Chápu to správně?

Odesláno
Hry mám půjčené od kamaráda, které je vypaluje klasicky a jemu normálně jely (ještě asi půl roku - rok zpět, když mi je půjčoval).

Tzn. že na můj nejnovější flash tyhle hry nepojedou a musí se už vypalovat dle nových postupů? Chápu to správně?

To bude pravděpodobně ono, jestli má tvůj kamarád starší flash. Projeď ty hry přes abgx360, tam uvidíš, jestli je chyba v nich.

Odesláno
To bude pravděpodobně ono, jestli má tvůj kamarád starší flash. Projeď ty hry přes abgx360, tam uvidíš, jestli je chyba v nich.

ahoj, díky za radu. Projel jsem to a vyhodilo mi to hlášku:

"Checking XEX Original PE Filename: default.exe

Original PE Timestamp: 2010/11/02 06:58:53

Min Kernel Required: v2.0.13146.0

Allowed Media Types: DVD/CD

XEX CRC = E9670702

XEX Media ID: 000000000000000000000000-00000000

Region Code: 0xFFFFFFFF

Region Free!"

dokážeš to nějak interpretovat?

Odesláno
Ten log by měl být mnohem větší. U tohodle nevyčtu bohužel nic.

Nejsem si jistý, jestli to dělám dobře - spíš teda, co přesně mám zjišťovat. Nemáš prosím tě někde návod, popř. v pár krocích popsat,c omám udělat? Já vložil DVD, poté jsem našel soubory přes browser a pak dal launch...a vyjel mi terminál s logem, kt. jsem ti zkopíroval

Odesláno

http://www.ixtreme.net/360-backups/4710-abgx-tutorial.html

Tady je návod i na patchování, což se tě netýká, když už máš DVD jednou vypálené. Ale nastavení můžeš použít. Budeš kontrolovat burned DVD (tohle vybereš nahoře v aplikaci v části Input).

Součástí návodu je i screenshot logu, co z toho potom vyleze. To je potřeba ukázat.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu