Reiden Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 cus vsichni,pls nevite v cem je chyba kdyz jsem stahnul CoD MW3 (od RELOADED) , pak crack,nainstaloval, po dokonceni instalace mi to napsalo tento program prevdepodobne neni nainstalovan zpravne a kdyz hru ocrackuju a chci spustit tak mi to napise : "Modern Warfare Cloudn't write a file. The hard drive is propably full" ?.... a BF 3 : to same,nainstaluju (v pohode) cracknu, ale kdyz chci hru spustit,proste se nic nestane,jako bych na ikonu ani neklikal..... ?? nejake reseni? xD po tom co mi nejde MW2 se dost nudim :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 Zkus ty hry "Spustit jako správce". Pokuď používáš antivirák, hoď cracky do vyjímek, je možný že je blokuje. Ovladače grafiky máš aktualizovaný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reiden Odesláno Listopad 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 MW 3 spustena , tak fakt moc diky x) jeste zkusim toho Battla a pak dam vedet ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reiden Odesláno Listopad 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 noo tak BF 3 zatim nic xD jak hodim ty cracky do vyjimek? ovladace mam nejnovejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reiden Odesláno Listopad 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 tak nic,pri nacitani po tom videu kde me polomrtvyho nekam odvazely mi to ukaze neco s directama :-/ do PR***E UZ! >problem vyresen....uz zbyva jen BF 3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.