dezokokotar Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 Hledám někoho na zahrání BBC2 Onslaught mode, Vietnam- hledám 2 hráče kteří by zkusily udělat všechny mapy na Hardcore. Podmínka mikrofon a povinnost komunikace!!! Ajchy které lze získat: - Every gun has a silver lining - Ecstasy of gold - 2nd tour of duty - Just because I can - Would you kindly STFU? - Great Balls of fire - Ride of the Valkyrie - Cantankerous Chauffeur - Doing the rounds - Valpariso conquered - Valpariso veteran - Isla inocentes - Isla inocentes veteran - Atacama desert conquered - Atacama desert Veteran - Nelson bay conquered - Nelson bay veteran - demolition man - Multiplayer Elite - možno i další GT Hráčů: Bigest boss s Fofista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 Já to už mám, stačí si dát "matchmaking" nebo prostě vyhledat hru, počkat si na mapu a za nějakou dobu se to povede, nic hard to není, ale kdyžtak pomůžu, GT v podpisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezokokotar Odesláno Prosinec 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 Jj díky moc za nabídku, ale už jsme to udělali ještě s bratrem, stačilo si najít dobrou strategii pro mapu... Uznávám že ve 4 je to neskutečně lehčí než ve 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 Já dal každou mapu na hard na první pokus, stačí mít dobrý hráče :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.