dezokokotar Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2011 Hledám někoho na zahrání BBC2 Onslaught mode, Vietnam- hledám 2 hráče kteří by zkusily udělat všechny mapy na Hardcore. Podmínka mikrofon a povinnost komunikace!!! Ajchy které lze získat: - Every gun has a silver lining - Ecstasy of gold - 2nd tour of duty - Just because I can - Would you kindly STFU? - Great Balls of fire - Ride of the Valkyrie - Cantankerous Chauffeur - Doing the rounds - Valpariso conquered - Valpariso veteran - Isla inocentes - Isla inocentes veteran - Atacama desert conquered - Atacama desert Veteran - Nelson bay conquered - Nelson bay veteran - demolition man - Multiplayer Elite - možno i další GT Hráčů: Bigest boss s Fofista Citovat
rockyzz Odesláno Prosinec 1, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2011 Já to už mám, stačí si dát "matchmaking" nebo prostě vyhledat hru, počkat si na mapu a za nějakou dobu se to povede, nic hard to není, ale kdyžtak pomůžu, GT v podpisu. Citovat
dezokokotar Odesláno Prosinec 3, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 3, 2011 Jj díky moc za nabídku, ale už jsme to udělali ještě s bratrem, stačilo si najít dobrou strategii pro mapu... Uznávám že ve 4 je to neskutečně lehčí než ve 3. Citovat
rockyzz Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 3, 2011 Já dal každou mapu na hard na první pokus, stačí mít dobrý hráče :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.