X-SIDE Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Zdravím vás :-)) , zajímalo by mě jaké znáte stránky , které se dají vytvořit zdarma (hosting, domena, atd.) Hlavní kriterium aby mi tam šel dát banner .. díky za vaše názory ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3n10n Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Zdravím vás :-)) , zajímalo by mě jaké znáte stránky , které se dají vytvořit zdarma (hosting, domena, atd.) Hlavní kriterium aby mi tam šel dát banner .. díky za vaše názory ;-) FREE SLUZEB je dost IC.CZ, WZ.CZ, HOSTUJU.CZ,.... Pouzij GOOGLE U free sluzeb uz reklamy jsou bud automaticky nebo je tam musis vlozit do stranek ty A ten banner muzes dat u jakekoli sluzby s vyuzitim HTML KODU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 ja osobne mam web zdarma od kamose (xservers- kazza R.I.P) je to lepsi jak jakykoliv free xxxxxx proto nejdriv zkus znamy jestli by ti neudelali pod domenu neco.jejichserver.cz např Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 endora, jen malá reklama na konci stránky, která se dá poměrně lehce zamaskovat.. podpora databáze, php, vlastní domény.. Používám na začátku každého projektu, jakmile se to trošku rozjede, tak zaplatím hosting a převedu na plnohodnotnou doménu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 jen u ty endory je dulezity zminit omezenej traffic ja tam web mel a po chvily byl do konce mesice ukoncenej kvuli limitu trafficu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carny Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 jestli jednoduché tak určitě WebGarden.cz a jestli přes flash tak wix.com, pokud chceš přes php tak asi endora.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drake12 Odesláno Říjen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2012 (upraveno) www.webove-stranky-zdarma.cz Upraveno Říjen 19, 2012 uživatelem drake12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexandr Reško Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Ahoj, já bych poradil službu Webnode. Je tam spousta nástrojů a zcela zdarma. Můj web www.uklid-zonora.cz který jsem vytvořil pro úklidovou firmu Zonora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.