Kociq Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 [TABLE=width: 99%, align: left] [TR] [TD]Chci se zeptat když jsem si na stránkach vytvořil xbox live acc budu moct využit ten měsíc zdarma na live ? Nebo to musím založit přimo na konzoli ?[/TD] [/TR] [/TABLE] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Měsíc zdarma dostaneš jedině pokud účet založíš přímo na konzoli. Mimochodem nejsem si jistý, jestli ho dostaneš automaticky, ale mám takový pocit, že pouze pokud ho zaregistruješ na email, který je na hotmailu. Když jsem já vytvářel profil, tak jsem ho na český email nedostal a na email co mám na hotmailu ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kociq Odesláno Listopad 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Aha, tak to je škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kociq
[TABLE=width: 99%, align: left]
[TR]
[TD]Chci se zeptat když jsem si na stránkach vytvořil xbox live acc budu moct využit ten měsíc zdarma na live ? Nebo to musím založit přimo na konzoli ?[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.