Jindrous Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Neví pls někdo důvod proč RGH xbox slim neukazuje všechny hry v knihovně na externím disku 750GB , JTAG ukazuje všechny hry na tomto stejném disku.... Jinak ve file manageru jsou všechny hry vidět jen u RGH v knihovně tomu tak není. RGH je na xbox slim 250GB vnitřní orig. hdd, jtag na falconu 20GB díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ihateschool Odesláno Listopad 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2011 Cus, zkousel jsi v nastaveni freestyle dashe dat scan her? Je tam policko na zaskrtnuti, kde se pise neco jako "scan on the startup". To kdyz zaskrtnes, tak se Ti pri spusteni scanuje konzole, ale pred tim musis jeste nastavit hloubku scanovani a umisteni adresare s hrama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2011 Cus, zkousel jsi v nastaveni freestyle dashe dat scan her? Je tam policko na zaskrtnuti, kde se pise neco jako "scan on the startup". To kdyz zaskrtnes, tak se Ti pri spusteni scanuje konzole, ale pred tim musis jeste nastavit hloubku scanovani a umisteni adresare s hrama. To už je vyřešené - odpovídáš na starý dotaz . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ihateschool Odesláno Listopad 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2011 Tak sorry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juliusm Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2011 To už je vyřešené - odpovídáš na starý dotaz . Dobry den A jak to bylo vyreseno? Ja mam asi podobny problem. Nastavym v fsd 2.0 rc 2.1 cesty a po prvnim spusteni jsem vydel vschny hry ktere jsem na hdd mel, po druhym spusteni vidim jenom 3 z 20 + vsecny xbla. Jedine co funguje je prime spusteni .xex pres file manager. Nastaveni jsem skusil i zrusit a zadat znovu ale vysledek je porad stejny. Jak se resil tenhle problem? Dik za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.