Luke-Hardy Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Potřeboval bych nějakej program kde najdu seznam všech písniček a chcu aby se to dalo dat stáhnout. Předem dik :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronicze Odesláno Prosinec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 Já na tohle kdysi používal mám pocit že to bylo " BearShare " zkus se na to podívat, ale nezaručuji výsledky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StormEU Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 Většinu songů najdeš na youtube. Z youtube jednoduše přez http://www.listentoyoutube.com stáhneš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke-Hardy Odesláno Leden 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Ja jsem chtěl program ale dik za snahu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.