FallenZeroo Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Je možnost to nainstalovat bez disku? nebo je tu nekdo z okolí Teplic/Ústi nad Labem kdo by mi půjčil instalační disc? Koupil jsem to od známého ale ten disc ztratil :\\ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 erikm10 Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 kamarád ,který byl v Americe říkal, že to jde stáhnout na netu a vypálit na dvd a potom to nainstalovat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FallenZeroo Odesláno Listopad 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 No ja jsem googlil a googlil a nic jsem nenasel :\ koukal jsem na PS store a nikde nic :\ takze mi ta krabicka je zatim knicemu x\ jinak diky za tip budu hledat dal ikdyz uz nevim kam jit x) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 erikm10 Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 Kamaráde, tak si ten kamarád dělal srandu , ptal jsem se ho ,omlouvám se ti. Ale pátral jsem ti potom a máš si napsat na Playstation servis , ( trochu zalžeš ) napiš jím,že jsi si koupil playtv, atd, a cd jsi ztratil Musí ti poslat soubory ,který přeneseš do Usb a nainstaluješ to .... Bratranec koupil Playtv a aukra a nebylo tam cd ,, tak si napsal na zákaznickou podporu playstation . Poslali soubor na nějakou stránku a on si stáhl soubor do usb a nainstaloval to. Ptal jsem se na ten soubor,abych ti to poslal ,ale už to nemá .... Zkus i ty , vzkazuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FallenZeroo Odesláno Listopad 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 Tak moc dekuju za inf a za tvoji snahu :) tam zkusim dneska zavolat nebo napsat :) ale nechapu jakto ze ty soubory nejsou nikde na netu :\ doufam ze to vyjde dekuju moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trotlos Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 Nechci kazit nadej ale to je prece maxi hovadina ze si neco stahnes na netu a do PS3 nainstalujes. Nevim proc by teda pulka warez sveta resila CFW kdyz by to podporovala sama Sony ale treba se pletu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 erikm10 Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 Chápu,ale je to pravda. Bratranec bydlí kousek a jsem u něj pečenej vařenej ,stejně tak on u mě ,,hahah fakt můžu potvrdit ,že si koupil na aukru Playtv bez instalačky ... Zkusil napsat na podporu ps3 ,jestli neví o něčem a oni řekli ,že mu pošlou na stránku soubor ,který si stáhne . =Link na stránku zasílali do emailu ,,, Nevím jestli mi i on kecá,ale haha fakt nemá cd k playtv a používá to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
FallenZeroo
Je možnost to nainstalovat bez disku?
nebo je tu nekdo z okolí Teplic/Ústi nad Labem kdo by mi půjčil instalační disc? Koupil jsem to od známého ale ten disc ztratil :\\
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.