FallenZeroo Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2011 Je možnost to nainstalovat bez disku? nebo je tu nekdo z okolí Teplic/Ústi nad Labem kdo by mi půjčil instalační disc? Koupil jsem to od známého ale ten disc ztratil :\\ Citovat
0 erikm10 Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2011 kamarád ,který byl v Americe říkal, že to jde stáhnout na netu a vypálit na dvd a potom to nainstalovat . Citovat
0 FallenZeroo Odesláno Listopad 20, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 20, 2011 No ja jsem googlil a googlil a nic jsem nenasel :\ koukal jsem na PS store a nikde nic :\ takze mi ta krabicka je zatim knicemu x\ jinak diky za tip budu hledat dal ikdyz uz nevim kam jit x) Citovat
0 erikm10 Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2011 Kamaráde, tak si ten kamarád dělal srandu , ptal jsem se ho ,omlouvám se ti. Ale pátral jsem ti potom a máš si napsat na Playstation servis , ( trochu zalžeš ) napiš jím,že jsi si koupil playtv, atd, a cd jsi ztratil Musí ti poslat soubory ,který přeneseš do Usb a nainstaluješ to .... Bratranec koupil Playtv a aukra a nebylo tam cd ,, tak si napsal na zákaznickou podporu playstation . Poslali soubor na nějakou stránku a on si stáhl soubor do usb a nainstaloval to. Ptal jsem se na ten soubor,abych ti to poslal ,ale už to nemá .... Zkus i ty , vzkazuje Citovat
0 FallenZeroo Odesláno Listopad 22, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2011 Tak moc dekuju za inf a za tvoji snahu :) tam zkusim dneska zavolat nebo napsat :) ale nechapu jakto ze ty soubory nejsou nikde na netu :\ doufam ze to vyjde dekuju moc :) Citovat
0 trotlos Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2011 Nechci kazit nadej ale to je prece maxi hovadina ze si neco stahnes na netu a do PS3 nainstalujes. Nevim proc by teda pulka warez sveta resila CFW kdyz by to podporovala sama Sony ale treba se pletu :) Citovat
0 erikm10 Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2011 Chápu,ale je to pravda. Bratranec bydlí kousek a jsem u něj pečenej vařenej ,stejně tak on u mě ,,hahah fakt můžu potvrdit ,že si koupil na aukru Playtv bez instalačky ... Zkusil napsat na podporu ps3 ,jestli neví o něčem a oni řekli ,že mu pošlou na stránku soubor ,který si stáhne . =Link na stránku zasílali do emailu ,,, Nevím jestli mi i on kecá,ale haha fakt nemá cd k playtv a používá to Citovat
Otázka
FallenZeroo
Je možnost to nainstalovat bez disku?
nebo je tu nekdo z okolí Teplic/Ústi nad Labem kdo by mi půjčil instalační disc? Koupil jsem to od známého ale ten disc ztratil :\\
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.