votr Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Zdravím,mám problém s touto hrou. Když začnu v kalendáři 30ti denní program a splním na complete jeden den, tak druhý den když hru spustím v kalendáři předchozí splněný den není a začínám od znova. Poradí někdo co s tím? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 třeba ta hra nemá automatický ukládání a musíš si to ukládat ručně ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yuri Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 ja tam problem s ukladanim nemam...sice to s tim asi nema nic spolecneho ale mam to nahrany na HDD a ukladam taky na HDD... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
votr Odesláno Listopad 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 VYŘEŠENO - problém byl s kalendářem. Měl jsem nastaveno na xku,že vždy při připojení na internet se má aktualizovat datum a čas a tam nastala chyba - přenastavilo to datum někam do r.2005, nechápu proč. Stačilo toto zakázat, nastavit zpátky správný datum a čas a jupí, mám ve hře zpět complete dny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.