Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Zasekávání se konzole

Otázka

Odesláno

Ahoj, mám nové xko slima a celou dobu jsem hrál jen GOW3 a nic se nesekalo. Teď hrajem Lego Indiana Jones 2 a konzole během hodiny se už dvakrát zasekla a vůbec nic nereagovalo, až jen normální vypnutí na konzoli. Z xka jde 50 stupňů horký vzduch, zdá se mi to docela moc. Možná je to tím, že je doma přetopeno, zkošíme nové krbovky, tak je v pokoji 30 stupňů. Hra je nainstalovaná na HDD, tak kdyby bylo dvd poškrábané, tak by to asi na to nemělo mít takový vliv do max. záseku, ne? Díky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Otevírat okno a stavět k němu xbox rozhodně nedoporučuji, rozdíl teplot může mít fatální následky kvůli srážení vlhkosti v přístroji.

Co se týče topení, 30°C je sice trochu zvýšená teplota, nicméně konzole by se měla umět i při této teplotě uchladit. 50°C máš změřené čím ? Taková teplota taky není nic extrémního, i když vduch se mírně ochladí při východu z konzole a skutečná teplota čipu je nějakých 65°C pořád je to v normě provozní teploty a nemělo by docházet k zásekům ve hře.

Vyzkoušej hru smazat, vyčistit cache xboxu a znovu nainstalovat.

• 0
Odesláno

Hodku jsme teď hráli a zatím to fachá normálně. Vzduch měl lehce přes 50 z konzole. Měřeno dotykovým teploměrem s čidlem (je to hračka z práce asi za 9tis, tak by to mělo měřit dobře). Mě to jen zmátlo proto, že všude píšou, že slim má ochranu proti přehřátí a vyhodí to nějakou hlášku o přehřátí a tady nic. Seknul se obraz a už se to vůbec nehlo

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu